Pitali smo vas – Da li proizvodite povrće na otvorenom ili u zatvorenom prostoru?

Pitali smo vas – Da li proizvodite povrće na otvorenom ili u zatvorenom prostoru?

U povrtarskoj proizvodnji iz dana u dan radi se na unapređenju postojećih praksi kako bi uzgoj biljaka bio jednostavniji, kvalitetniji i isplativiji.

Foto: Canva

Jedna od osnova o kojoj treba razmisliti pre upuštanja u proizvodnju je da li će povrće biti na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Oba tipa proizvodnje imaju svoje prednosti i nedostatke.

U nedeljnoj anketi koju smo tokom juna postavili na portal pitali smo proizvođače, da li proizvode povrće na otvorenom ili u zatvorenom prostoru?

Na ovo pitanje dobili smo 35 odgovora.

Prema broju glasova prvo mesto zauzima proizvodnja na otvorenom polju. Ovaj tip proizvodnje je izbor 27 učesnika ankete.

Na drugom mestu je tip proizvodnje u zaštićenom prostoru, koji su odabrala 8 učesnika.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na izdvojenom vremenu i glasanju.

Ovom prilikom vas pozivamo da čitate o ovim proizvodnim procesima više na već poznatom mestu: www.agromedia.rs

Na raspolaganju su vam iskustva povrtara, saveti stručnjaka, a iz godine u godinu i nove priče o unapređenjima i uspesima u povrtarstvu.


Nedeljno pitanje u okviru ankete postavlja se početkom nedelje i obuhvata različite oblasti poljoprivrede.

Pozivamo vas da posetite naš portal i odaberete odgovor na novu nedeljnu anketu.

Pokažite nam šta mislite o važnim temema!


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica