Emisija “Svet poljoprivrede” – Epizoda 849.

Emisija “Svet poljoprivrede” – Epizoda 849.

Razgovarali smo sa profesorom Slobodanom Jovićem, ekspertom za tehnologiju proizvodnje vina, koji je izneo svoje viđenje problema na tržištu vina i kvaliteta domaćih vina. Takođe, bavili smo se temom pripreme prasećeg pečenja, naglašavajući važnost pravilnog soljenja i pripreme mesa pre pečenja, kao i tehniku sečenja vruće prasetine. Sa Jankom Turčanom, poljoprivre3dnim proizvođačem iz Stare Pazove, razgovarali smo kako ocenjuje godinu za nama koja je za mnoge proizvođače bila puna izazova. Na kraju, predstavili smo KWS HYPOLITO, novi hibrid za zrno koji postavlja visoke standarde u FAO grupi 300.

U najnovijoj epizodi emisije “Svet poljoprivrede”. gledaćete:
Razgovarali smo sa profesorom Slobodanom Jovićem, ekspertom za tehnologiju proizvodnje vina, koji je izneo svoje viđenje problema na tržištu vina i kvaliteta domaćih vina. Takođe, bavili smo se temom pripreme prasećeg pečenja, naglašavajući važnost pravilnog soljenja i pripreme mesa pre pečenja, kao i tehniku sečenja vruće prasetine. Sa Jankom Turčanom, poljoprivre3dnim proizvođačem iz Stare Pazove, razgovarali smo kako ocenjuje godinu za nama koja je za mnoge proizvođače bila puna izazova. Na kraju, predstavili smo KWS HYPOLITO, novi hibrid za zrno koji postavlja visoke standarde u FAO grupi 300.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica