Svinje su bile uzgajane u istim uslovima, ali je jedna dobijala hranu na bazi žitarica, kukuruza i soje, dok se druga hranila prirodno. Razlika u mesu između njih je bila očigledna.
„Obe svinje su uzgajane u identičnim uslovima slobodnog uzgoja. Međutim, svinja sa desne strane je dobijala hranu na bazi žitarica, kukuruza i soje, dok je svinji sa leve bilo dozvoljeno da se hrani prirodno. Ovo pruža uvid u to kako ishrana zasnovana na žitaricama, soji i kukuruzu može uticati na naša tela“, istakao je Vilicki.
Razlika u mesu iznenadila je neke i navela ih da se zamisle, dok su drugi komentarisali da „nijedan uzgajivač koji pokušava da ostvari profit ne bi nahranio svinju do tog nivoa sala na leđima“.
Neki su se pitali „da li su iste rase“ i zaključili da je desnoj svinji „bio dozvoljen pristup punoj hranilici svakog dana 24/7“, te dodali da svinje ne bi trebalo da se uzgajaju na takav način, jer bi im to omogućilo da preteruju u ishrani, što je, kako kažu, rezultat toga.
Komentari